top of page

SALONTA@2050

Campus Educațional Recreațional Turisic Urban - Refugiu Urban

Q&A

Ce este SALONTA@2050

Este cel mai avangardist, unic și atipic model de reoganizare și urbanizare la nivel de economie socială avansată aplicată și economie locală, proiect dezvoltat cu scopul fundamental de o oferi o altă persepectivă la nivel educațional formal și informal în România, iar la bază oferă o altă perspectivă și un alt model și cadru investițional, investitorilor autohtoni și nu numai.

Cui se adresează proiectul SALONTA@2050

Tuturor indivizilor din care este formată întreaga urbă , cu un grad de luciditate socială și spirituală ridicat inclusiv acelor indivizi aflați sub hipnoza socială și amnezie spirituală.

Care sunt obiectivele strategice 

Obiectivele le găsiți pe pagina oficială a proiectului, dar ca principiu ridicarea gradului de vibrație umană prin educație simplificată aplicată.

Care sunt punctele forte ale proiectului

1./ Modelul și ansamblul modulelor educaționale la nivel de educație civică, managment și afaceri.

2./ Circuitele economice interene la nivel financiar și energetic de internalizare și maximizare a profitului obținut la nivel de economie locală.

3./ Modelul simplificat de arhitectură digitală a datelor 

4./ Scalabilitatea

5. Calitatea arborele decizional care stă la baza proiectului mamă.  

Care sunt punctele slabe ale proiectului

Nu există

Dezrobire psiho emotională în masă și dezrobire de sub robie financiară în masă ar fi câteva dintr-e oportunitățile prezentate de înțelegerea proiectului SALONTA@2050

Ce oportunități reprezintă proiectul

bottom of page